Cadillac Escala с участие на Оскарите

Втора поредна година концернът се асоциира с киноизкуството

 

За разлика от побратимата си марка Buick, която излезе с нов рекламен клип на миналия преди два дни финал за Суперкупата по американски футбол, Cadillac залага на различна стратегия. Най-авторитетната дивизия на General Motors обаче няма нови модели, които да представи в началото на 2017-а. В стремежа си да поддържа имиджа й на лидер във високия клас, маркетинговият директор Уве Елингхаус анонсира участието на Cadillac в церемонията по връчването на 89-ите годишни награди на Американската филмова академия.

Какво обаче ще има в рекламата на Cadillac? Изненада, изненада! Поне единият от предварително ангажираните три рекламни спота ще бъде посветен на автомобил, който компанията не продава. Това е прототипът Cadillac Escala, който в момента е само концепция без планове за серийно производство.

Въпреки възраженията на някои от дистрибуторите, Елингхаус поясни, че прототипът Escala адресира дизайнерски решения, заложени в някои реални бъдещи модели на компанията. С участието си прототипът отправя по-широки послания от името на марката. Кампанията ще бъде продължение на миналогодишната, която представи новия седан CT6. Вероятно моделът CT6 ще присъства с клип и тази година, тъй като със сигурност трите клипа ще бъдат различни и няма да бъдат посветени само на новаторския Escala.

 

Cadillac Escala

Източник: Automotive News; снимка: Cadillac/GM

Вижте още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *